top of page
GYANTA

GYANTA

BÁROSONYOSAN SIMA BŐRT SZERETNÉL?

A nem kívánt szőrzet eltávolítása sima, puha és ragyogó bőrt varázsol, amely akár átalakíthatja az egész auránkat. Ennek a folyamatnak a gyantázás a leghatékonyabb módja. Nem minden gyantázás élménye kellemes azonban. Nálunk, a Beauté Budapest-nél, a gondosan képzett szakembereink a legjobb minőségű gyantát és felszerelést használják, hogy a folyamat élvezetes legyen és a bőre azonnal frissnek hasson. 

GYANTÁZÁS
 

A gyantázás lényege, hogy a szőrt gyökerestül távolítjuk el, ennek a eredménye a hetekig tartó bársonyosan sima bőr. A szőrszálak ritkulnak és elvékonyodnak. Nincsen viszkető érzés a szőr növekedése során.

 

A szalonunkban két féle gyantával dolgozunk, hiszen a testünkön vannak érzékenyebb és kevésbé érzékeny területek. Érzékenyebb és az intim területekre egy titándioxidos, shea vajas folyékony gyantát használunk, amit kifejezetten hiperérzékeny bőrre fejlesztettek ki. Kevésbé érzékeny területekre patronos gyantát használunk, ami hasonlóan kíméli a bőrt, de eltávolítja az erősebb, sűrűbb szőrzetet is.

 

Hair removal
30+
40+
Intimate waxing

A GYANTÁZÁS UTÓKEZELÉSE
 

Gyantázás után fontos, hogy használjunk fényvédő krémet az UV sugárzás ellen. Kerülni kell a szoláriumozást, napozást a kezelést követő 24 órában, mert kialakulhatnak pigmentfoltok.

 

Ahhoz, hogy a szőr szépen kibujjon, és a gyulladást elkerüljük, használjunk testradírt legalább heti 1x.

 

A gyantázott testrésszel ezeken kívül mar nem sok dolgunk lesz, csak élvezni a heteken at tartó sima, puha bőrt.

50+

REFERENCIA

Mikro

+36 31 200 9685

bottom of page