top of page
Laser hair removal

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

SZABADULJON MEG A NEM KIVÁNT SZŐRZETTŐL

Elege van a borotválkozás, gyantázás vagy szőrtelenítés végtelen ciklusából? Képzelje el magát abba a helyetbe, ahol minden nap selymes, sima bőrrel ébredhet, a hagyományos szőrtelenítési módszerek fáradalmai és kellemetlenségei nélkül. A Dioda lézeres szőrtelenítéssel ez a képzelet most valósággá válik! A Beauté Budapestnél a tapasztalt szakemberekből álló csapatunk minden egyes kezelési tervet az Ön egyedi igényeihez igazítja, így biztosítva a lehető legjobb eredményt. Az Ön kényelme és elégedettsége a legfőbb prioritásunk.

Dióda

DIÓDA LÉZER

A dióda lézer a legújabb áttörést jelentő technológia a lézeres szőrtelenítésben. A professzionális lézeres szőrtelenítő készülékekben általában lézerdiódákat használnak. Ezek a diódák koncentrált lézerfénysugarat bocsátanak ki egy meghatározott hullámhosszon, amely jól alkalmas a szőrtüszőkben lévő melanin megcélzására. A választott hullámhossz a páciens bőrtípusától és hajszínétől függ, mivel a különböző hullámhosszok különböző kombinációk esetében hatékonyabbak. A diódalézerek kínálják a legmélyebb behatolási szintet, ami a kezelés utáni leghatékonyabb eredményeket biztosítja.

 

A készülékkel végzett kezelés teljesen fájdalommentes és nagyon hatékony, mivel a hő belülről pusztítja el a szőrgyökereket, ami megakadályozza a jövőbeli szőrnövekedést. 

 

Diode laser hair removal area
Dióda 2
Gep
Permanent hair removal

GÉPRŐL

A Beauté Budapest-ben a Zeon Triplewawe Pro készülék segítségével végezzük a lézeres szőrtelenítést. Sajátos diódalézer technológiájának köszönhetően mindenféle bőrtípust, szőrtípust és testrészt tudunk kezelni.


Az Zeon Triplewawe Pro készülék a legújabb technológiájú, három különböző hullámhosszú tartományban működik -755nm+808nm+1064nm. Sokkal kisebb az átlagos dióda lézeres gépeknél, de mégis erős, 3000W csúcsteljesítményre képes. 20Hz-es frekvenciája miatt az egyik leggyorsabb a piacon. A készülékkel végzett kezelés teljesen fájdalommentes, nagyon biztonságos, hatékony és precíz. 

 

A 3 hullámhossz minden szőrtípust elér, minden mélységben és színben. A Triwave technológia sokkal jobb eredményeket ér el, nagyobb biztonsággal. Tudtad, hogy a dióda lézeres szőrtelenítő kezelések esetében a hullámhossz a kezelési mélységet jelöli egyrészt? A Triplewawe lézeres szőrtelenítő technológiát azért fejlesztették ki, hogy minden mélységben kezelhessük a szőrtüszőket és ne maradjanak meg szőrszálak itt-ott amiatt, hogy magasabban vagy mélyebben találhatóak, mint 808nm. 

A hullámhossz másik lényege pedig a bőrszín általi elnyelődés. A 755nm hatásosabb világosabb, az 1064nm pedig sötétebb bőrtípusokon. Igaz, hogy a 808nm-es lézer kezel minden bőrtípust, de nem mindenhol ugyan olyan hatékonyan. A 3 hullámhossz egy kezelőfejbe építve megoldja ezt a problémát is és minden bőrszín és szőrtípus ugyanolyan eredményesen kezelhető.

A gép orvosi CE minősítéssel rendelkezik.


CE minősítés

ELŐNYEI

Előnye
 • A lézeres szőrtelenítés szelektíven célozza meg a szőrtüszőket, a környező bőrt érintetlenül hagyva.

 • A lézeres szőrtelenítés egyszerre több szőrtüszőt is képes kezelni, így viszonylag gyors eljárás a test nagy területein.

 • Segíthet csökkenteni vagy megszüntetni a benőtt szőrszálakat, ami a borotválkozás és a gyantázás gyakori problémája.

 • Megbízható hűtőrendszerének köszönhetően fájdalommentes lézeres szőrtelenítést tesz lehetővé.

 • Nemcsak a sötét és vastag szőrszálakat lehet vele kezelni, hanem a világosabb és vékonyabb szőrzet esetén is szép eredményeket tud felmutatni.

 • Minden bőrtípusra alkalmazható, akár a napbarnítottra is.

 • 3 különböző hullámhossz, ami több lehetőséget kínál.

ELŐKÉSZÜLETEK

Előkészültek

Első körben részt kell vennie egy konzultáción. A konzultáció során megbeszéljük céljait, kórtörténetét, valamint az esetleges aggályait és kérdéseit. 
 

A kezelés napján kerülje a parfümök, testápolók vagy krémek használatát a kezelési területen. Ezek a termékek befolyásolhatják a lézer hatékonyságát.

Az időpontot megelőző hetekben kerülje a gyantázást, a szőrtelenítést vagy a szőrtelenítő krémek használatát a kezelt területen. Ezek a módszerek eltávolítják a szőrtüszőket, amelyek a lézeres szőrtelenítés célpontjai.

Fontos, hogy a szőr növekvő fázisban legyen, így a lézer által kibocsátott energia, ezen a „vezető szálon” keresztül le tudjon jutni egészen a szőrtüszőig.

 

A kezelések előtt 5-7 nappal (bizonyos esetekben akár 2 héttel) feltétlenül kerülje a túlzott napozást és a természetes és mesterséges barnulást. A leégett vagy napbarnított bőr hajlamosabb lehet az olyan káros hatásokra, mint az égés vagy a hiperpigmentáció az eljárás során.


Maradjon hidratált és őrizze meg a bőr egészségét: Biztosítsa, hogy bőre jól hidratált és egészséges legyen. Hidratálja rendszeresen, hogy a bőrt optimális állapotban tartsa.

KEZELÉS MENETE

Menete

I. Konzultáció​​​

A konzultáció során megbeszéljük kórtörténetét, bőrtípusát és a szedett gyógyszereket.
A kozmetikusunk felméri az Ön szőrtípusát, szőre színét és a kezelni kívánt terület(ek)et, hogy megállapítsa, alkalmas-e Ön a diódalézeres szőrtelenítésre.

​II. Biztonság

Ön és a kozmetikusunk is védőszemüveget visel, hogy a szemét megvédje a lézerfénytől.

III. Kezelés

Az Ön bőrtípusa és hajszíne alapján állítjuk be a diódalézer beállításait, beleértve a lézer hullámhosszát és az impulzus időtartamát.
A kezelési területre hűtő gélt alkalmazunk, hogy minimalizálják a kellemetlen érzést és védjük a bőrfelületet.
A diódalézert ezután a kezelési területre irányítják. A lézer fényimpulzusokat bocsát ki, amelyeket a szőrtüszőkben lévő melanin elnyel, hőt termel és károsítja a tüszőket.
A kezelés során enyhe szúró vagy csípő érzést érezhet.​

IV. Kezelés után

A kezelt terület kissé vörös és duzzadt lehet. Ez normális és átmeneti reakció.
A kellemetlen érzés enyhítésére nyugtató krémeket, fényvédőt viszünk fel a kezelt területre
A komplikációk kockázatának csökkentése érdekében minden kezelés előtt és után néhány hétig kerülje a napozást és a barnulást.

FONTOS

A lézeres szőrtelenítés hatékonysága olyan tényezőktől függően változhat, mint a haj színe, a bőrtípus és az alkalmazott lézertechnológia.


A kívánt eredmény eléréséhez több, több hét különbséggel végzett kezelésre is szükség lehet.


A kezelés után enyhe kellemetlen érzés vagy bőrpír jelentkezhet, de ezek a mellékhatások általában átmenetiek.


A lézeres szőrtelenítés előtt mindenképpen konzultáljon egy szakképzett szakemberrel, hogy megállapítsa, alkalmas-e Ön a kezelésre, és hogy az Ön egyéni körülményei alapján megbeszéljék a lehetséges kockázatokat vagy szövődményeket.

A kezdeti kezeléssorozat befejezése után szükség lehet alkalmi fenntartó kezelésekre, hogy a megmaradt hajszálak hatékony kezelését biztosítsa.

A legjobb eredmények fenntartása és a mellékhatások kockázatának minimalizálása érdekében kövesse a kozmetikusunk által adott utókezelési utasításokat.

Intimate hair removal
Fotos
 • Is it painful to remove hair with the device?
  The PrimeLase diode laser used in EverDerm has a unique "crystal freezing system". This system ensures proper cooling throughout the hair removal process, making the procedure painless.
 • How effective is diode laser hair removal?
  Thanks to the precise adjustment and the different lengths of the head units, the device works quickly and efficiently.
 • How many sessions are needed to achieve the desired result?
  In general, the number of treatments required varies from area to area. While in some areas, such as the legs or arms, our clients are often satisfied with the results after just 7-8 sessions, in other areas 8-10 sessions are more appropriate. There are also more stubborn areas, such as the face, where even more sessions may be required to achieve the desired results. The number of sessions can be influenced not only by the area treated, the type of hair and skin, but also by natural hormonal conditions and even certain diseases.
 • Can tattooed skin be depilated?
  Unfortunately, you can't, because the ink in the tattooed areas absorbs the energy of the laser and would damage the skin.
 • Can the area be waxed between treatments?
  Only shaving is allowed during the treatment, no hair removal by pulling, including waxing, is allowed. If the client has had a wax between two sessions, the treatment
 • What to do before treatment?
  The area to be treated should be shaved 24 hours before treatment (under no circumstances should the area be waxed, epilated or tweezed). It is important that if you are taking any medication, make sure that it does not have a photosensitising effect.
 • What to do after treatments?
  After the treatment, do not use perfume on the treated surface, avoid sauna, swimming pool and hot showers for a day or two. Do not rub the treated skin or use exfoliating products for a week. Effective hydration of the area is of utmost importance. If mild redness develops, use a soothing cream.
 • Permanent or final procedure?
  Laser hair removal is the most modern method of removing unwanted hair. The laser destroys the cells that produce hair, so that new hair cannot grow from the treated hair follicle. However, the body is able to produce new hairs, so even diode laser hair removal cannot prevent new hairs from growing.
 • Is it safe to use a diode laser?
  The diode laser has been used for hair removal since the late 90s. In 25 years, no long-term adverse complications from the use of lasers have been documented.
 • What side effects can occur?
  Diode laser hair removal has basically no side effects and complications are extremely rare. Minor discomfort may occur after treatments, such as temporary redness or itching of the treated area. But these should disappear in two to three days at most. Like all aesthetic procedures, laser hair removal can have unexpected side effects. This is why it is of paramount importance to have laser hair removal in a medical aesthetic clinic, where medical assistance is available locally, the clinic has a medical background and the treatment is carried out by specialists using appropriate medical aesthetic machines.
 • Is IPL flash hair removal as durable and effective as diode laser hair removal?
  No, because the laser is a selective light, it is much more focused, which allows the energy to be absorbed by the melanin without damaging the environment. It is therefore more effective, less painful and also more permanent than IPL technology.
 • Can the treatment be used in several areas at once?
  Of course, the whole body can be treated at the same time.
 • Is it safe for my skin type to undergo hair removal?
  With proper light protection, laser hair removal can be safely performed all year round on all skin types.

VAN MÉG KÉRDÉSED?

REFERENCIA

Mikro

+36 31 200 9685

bottom of page