top of page
ÉTTEREM
Manikűr

MANIKŰR/PEDIKŰR

AZ ÁPOLT LÁB ÉS KÉZ MA MÁR NEM KIVÁLTSÁG

A megfelelően ápolt kéz illetve köröm a pozitív összbenyomás egyik fontos része. Sokan csak divatból szeretnének  a tulajdonosai lenni, ám vannak, akik kifejezetten valamilyen munka miatt döntenek körmeik szebbé tétele mellett.

feltolto
manikűr

MANIKŰR

Manapság már a műköröm szó hallatán nem csak az extrém hosszúságú, formájú körmökre kell gondolnunk hiszen vannak már természetesebb módok is.

 

Praktikus a gél lakk és az igényesen elkészített műköröm azok számára akiknek munkájuk során folyamatosan szem előtt van a kezük, és nem szeretnének 2 naponta lakkozni, hanem tartósabb megoldást keresnek.

A gél lakk egy tartós lakk, ami szinte olyan mintha csak a saját körmünk lenne, nem vastag, nem mű. Mindemellett ad egy erősebb tartást a körmeinknek, nem töredezik nem sérül.

 

A zselés megerősítés a már picit jobban igénybevett, hosszabb és gyengébb minőségű körmöknél szükséges. Zselével hosszabbíthatjuk saját körmeinket is, így az anyag a saját körmünkkel együtt nő le, anélkül, hogy természetellenesen hatna.

 

További előnyökhöz tartozik, hogy viselőjét segít leszoktatni a köröm melletti bőr, illetve a körömrágásról.

pedikűr

ESZTÉTIKAI PEDIKŰR

Az esztétikai pedikűrt mindazoknak ajánljuk, akiknek apró kis bőrkeményedések alakultak ki a lábukon.

  • Teljes kényeztetés: Az esztétikai pedikűr egy teljes kényeztetés, amely magában foglalja a lábfürdőt, bőrkeményedés eltávolítását és körömápolást.

  • Körömápolás: A pedikűr során a köröm formázása, csiszolása is beleértendő, így a lábak szép és ápolt megjelenést kapnak.

  • Bőrkeményedés eltávolítás: Az esztétikai pedikűr során a lábfej bőrkeményedéseit gondosan eltávolítják, így a lábak simák és selymesek lesznek.

  • Elegancia és ápoltság: Az esztétikai pedikűr segít abban, hogy lábai ne csak egészségesek, hanem elegánsak és ápoltak is legyenek.

Fontos, hogy az esztétikai pedikűrbe nem tartozik bele a benőtt köröm ápolása, tyúkszem eltávolítása, gombás köröm kezelése sem. Ezzel kapcsolatosan kérjük forduljon gyógypedikűröshöz. 

REFERENCIA

Mikrodera
Ultrahang

+36 31 200 9685

bottom of page